O meni

ana milivojevic blog

Dobrodošli na moj blog 🙂

Ja sam Ana.

Mama sam već 8 godina najdivnijoj osobi na svetu – Petru.
On je moja stena (na grčkom Petar- Petros- stena), i zbog njega sam najhrabrija žena jer tek kad postanete mama počnete da se zaista plašite, zar ne? A hrabar nije onaj koji se ne plaši, već onaj koji uradi nešto uprkos strahu:)
Davne 2002 godine postala sam diplomirani sinolog- profesor kineskog jezika i filozofije, ali život me vodio drugim putevima, pa sam već godinama preduzetnik, freelancer u marketingu, tačnije digitalnom marketingu.
Osnovala sam portal o zdravlju 2007 godine i na moju radost www.kodren.com je jedan od najboljih, najposećenijih sajtova sa ovom tematikom na ovim prostorima.
Ovim blogom želim da vam pokažem svoj put, razmišljanja i da vas možda ohrabrim da krenete nekim drugim „neutabanim“- vašim putevima, da živite svoje snove, da budete uvek mladi jer mladost je stanje duha, da znate da život može zaista da počne i u 40 toj i u 5o toj i u …
Da je svaki dan jedan novi početak da vi kreirate sve što vas okružuje, što vam se dešava, kako izgleda vaš život.
Takodje jedno od mojih velikih interesovanja je zdravlje jer ono je osnova za sve ostalo pa će biti reči i o tome kako se hranim, o mom fitnes putu ka zdravom životu.
Hvala vam što ste ovde i nadam se da ćete pronaći inspiraciju za svoj napredak.

Sreća je u stalnom napretku